Diskuse

Kauza

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ivanko, srdíčko mi to trhá. Už kvůli tomu, že vím jak moc se dá taková dušička zlomit. Dafy nebyla, jediná týraná holka, kterou jsem měla. Ale ona jediná do konce života, nevěřila lidem, jen mně a dcerce.

Když vidím ty očička, připomínají mi oči Dafy. Chci pomoci ještě aspoň jednomu nechtěnému pejskovi. Ale přiznám, že sbírám odvahu, protože je to velký závazek a nelehký úkol, dát aspoň, trochu zlomenou dušičku do pořádku. A většinou i to zdraví, je podlomené. Proto se skláním před všemi kdo to dokážou. Článek napsaný srdcem.V

4 0
možnosti
Foto

Danuš, děkuji. i já lidi, kteří si jdou zatvrzele za svým obdivuju, ale musí v tom být i kus soudnosti a zdravého rozumu.

1 0
možnosti
Foto

Ivanko, díky za tvůj článek a nejen tento. Přiznám se, že se mě ty svinstva dost dotýkají. Krásný Velikonoce přejiR^

3 0
možnosti
Foto

Pavle díky, i tobě a celé rodinné smečce. :-)

Přiznám se, že někdy jsem z toho taky přepadlá, ale náladu mi spraví většinou proběhnutí v útulku :-)

1 0
možnosti
Foto

už jenom ten pohled přes mříže je strašidelný a pořizování psů jako hračku...;-( děláš úžasnou věcR^:-)

5 0
možnosti
Foto

Jenom dokumentuju, Jaromíre:-)

0 0
možnosti
Foto

Ivko, můj názor už znáš, moc díky, žes o tom napsalaR^V;-)

2 0
možnosti
Foto

Jituš, dík. Aspoń o takových věcech je nutné psát, protože mnoho lidí je slepých a hluchých.

1 0
možnosti
Foto

rozum zůstává stát a nechce se věřit že něco takového se děje-Adélce přeju ať je u nové paničky šťastná stejně jako těm ostatním miláčkům, aby co nejrychleji našli nový domov-a vím hodně sil do téhle užitečné práceR^V

3 0
možnosti
Foto

Děkuji, vyřídím všem. Bohužel, děje. Rozum to nebere, ale je nutné se s tím popasovat. Stateční, neúprosní, cílevědomí se nevzdávají. Byť je to mnohdy jako boj s větrnými mlýny. I když se pohybuju v této oblasti jen okrajově, i tak to dokáže vysát dost energie na všechno ostatní kolem.

1 0
možnosti
Foto

R^ No to je síla. Proooč! chce se řvát normálním lidem. Protože... protože je to bohužel tak, jak je to v článku a rozumné zákony, tj. spravedlivé, logické a smyslu plné je u nás třeba hledat hodně dlouho. Bohužel. Pejskům držím palce, ať se dostanou k lidem se srdcem na dlani. Ivano, díky za článek.

5 0
možnosti
Foto

Soňo díky, bohužel na některá proč není odpověď, nebo se jí nedočkáš. Ale to je vše na dlouhé povídání a do článku to rozhodně nevejde.

0 0
možnosti
Foto

Jj, je to děs. Přesahuje moje chápání, že tohle někdo udělá.;-(;-( Prý jsou malé a málo uplatňované tresty, takže i když někomu množku vyklidí, založí si vedle novou. Už si prý i vystavují falešné očkovací průkazy a ti "zkušenější" mají i falešná razítka s neexistujícím číslem registrace KVL, shánějí si v lékárnách vakcíny atd. Nedávno jsme dostali upozornění, že veterináři si touto cestou vakcíny nenakupují, takže prověřovat a hlásit...

3 0
možnosti
Foto

Nejhorší je, že u takových lidí, už ani není jasné, proč. Když jsem paní viděla... To už není ani o zisku, to už je o absenci rozumu.

1 0
možnosti
Foto

R^Ivko, to je peklo. Člověk se ptá proč a odpovědi se nedočká. Ještě, že existují tací, jako jsi Ty. Díky moc za všechny, kterým pomáháš.

4 0
možnosti
Foto

Honzo díky, leč stále mám pocit, že nepomáhám tak, jak si představují někteří úporní záchranáři, tedy, že bych měla mít psů několik. Myslí to samozřejmě dobře, ale člověk musí sám zvážit svoje podmínky a možnosti a brát to trochu s rozumem. Ale každý pomáhá, jak může a umí.

1 0
možnosti
  • Počet článků 292
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 855x
Vážně i nevážně, o tom, co mě napadá, o tom, co vidím cestou.

O svých zážitcích ze psího útulku jsem napsala knížku - Potkala jsem psy, útulek a lidi.

http://www.potkala-jsem-psy.cz/