Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Možná jsou to jen "dětské nemoci" začátku - kéž by. Mně zavedení vyvolávacího systému na poště hrozně ulevilo. Nesnáším fronty (no, kdo je miluje, že?) a tak si můžu někde v koutku koukat do mobilu a to čísílko pípne. I ty holky za přepážkami jsou nějak milejší. Snad se to "opraví" i u vás.

1 0
možnosti
Foto

Nebo respektive, snad budou vyvolávat ochotné úřednice i nadále. :-) I když hůře vidícím a slyšícím to taky moc nepomůže.

Díky za návštěvu, Jani.

0 0
možnosti
Foto

Já jak slyším Česká pošta, nějak se mi neudělává dobře

0 0
možnosti
Foto

Možná nebudeš sám, Pavle.

0 0
možnosti
Foto

Vyvolávací systém je suprovej v tom, jak každej poslušně sedí (nebo stojí) a hypnotizuje střídavě svůj papírek a světelnou tabuli;-D

2 0
možnosti
Foto

Šárko, když nevidí na tabuli, tak jenom hypnotizuje papírek a poslušně sedí ;-D

1 0
možnosti
Foto

Jak to tak čtu, zlatá naše vesnička středisková! Třikrát čtyři metry, úsměv za přepážkou, než podám odesílaný dopis, stačíme spolu probrat co je nového.;-DAle o deset kiláčků dál, ve městě, už se to přibližuje tomu, co popisuješ, Ivko, pěkný víkend;-)R^

1 0
možnosti
Foto

Jituš, i já pevně věřím, že našich tří přepážek se to nedotkne. ;-D Ano smysl to má, ale musí se vymyslet tak, aby i v omezeném prostoru byl systém jasný a přehledný. Ale za roh nevidíš. A osobní vyvolávaní čísel někomu, kdo hůře slyší také nepomůže.

I tobě pěkný víkend. Houbový ? :-)

1 0
možnosti
KB

K39a39r21e62l 25B52o85k

30. 6. 2017 22:25

V blogu je hloupě kritizováno něco, co ve skutečnosti lidem pomáhá.

2 1
možnosti
Foto

Máte pravdu, pomáhá. Třeba na pobočce, kterou jsem zmiňovala. Kde je prostor jako nádražní hala a na vše vidíte na první pohled. Ale v miniaturním prostoru, kde číslo nevidíte ani na té tabuli, ani na přepážce, protože některé jsou i za rohem, kde se vyhýbáte sloupům, posezení a stolečkům a také občas lidem, to příliš štastné řešení není.

Jen jsem popisovala svůj zážitek. Kritizovaly možná babičky z vedlejší DPS, které usazením se pod tabuli, ztratily úplně přehled, kam mají jít.

0 1
možnosti
Foto

Taky mi uniká, v čem je číselný systém lepší (netroufám si říct i rychlejší) než klasické fronty. Jenže pokrok nelze zastavit. Staré osvědčené metody nahradíme novými, na který si prostě časem (možná) zvykneme. R^:-)

1 1
možnosti
Foto

Aneb, jak říkala moje babička, která se narodila v 19. století - po staru se nedá žít :-)

0 0
možnosti
AR

Ještě že tento číselný princip není zaveden v hospodách!!

0 0
možnosti
Foto

pořadník na pivo, to by byl konec světa ;-D

0 0
možnosti
Foto

R^mnohé zlepšováky situaci často ještě víc zkomplikují-něco jako Murphyho zákony o opravě počítače-odstraněním závady vznikly tři jiné;-D

1 0
možnosti
Foto

Tak. Vymýšlet s rozumem. ;-D

0 0
možnosti
Foto

A já jsem za čísla na poště ráda. Protože stát tam po práci hodinu na fleku, přijdu leda k úrazu.:-P;-) Ale naše zdravotnické potřeby ho zrušily, že se jim lidi ve frontě stejně perou... Po nějaké době přišla stížnost, že někdo s bolavou nohou musel stát frontu, místo aby si sednul opodál a počkal tam na vyvolení...;-D

2 0
možnosti
Foto

Pokud vidí na čísla, kam má jít, o tom žádná :-D

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS